Altijd al eens een sexdate met een Thaise willen hebben?.. dit is je kans !

Als je eenmaal met een Thaise geneukt hebt dan wil je niets anders meer..


Echte profielen van Thaise meiden die serieus opzoek zijn naar een sexafspraakje met een Nederlandse of Belgische man
Deze Thaise meiden hebben zich onlangs aangemeld voor een date... Schrijf je gratis en vrijblijvend in en krijg toegang tot alle Thaise profielen met foto's.


Neuk een Thaise

Neuk een Thaise

Neuk een Thaise

Neuk een Thaise

Neuk een Thaise

Neuk een Thaise

Neuk een Thaise

Neuk een Thaise

Neuk een Thaise

Neuk een Thaise

Neuk een Thaise

Neuk een Thaise

Neuk een Thaise

Neuk een Thaise

Neuk een Thaise

Neuk een Thaise

Neuk een Thaise

Neuk een Thaise

Neuk een Thaise

Neuk een Thaise

Aziatisch Tienersexverhaal: Thaise massage

Eens om de 2 maand ongeveer ga ik naar een Thai massage salon, die meisjes kunnen je zo'n ontstressende massage geven en meestal ronden ze af met een lekkere pijpbeurt. Mijn vriendin kan goed pijpen maar niet goed masseren,daarom.
Vermits ik meestal het zelfde meisje reserveer was ik een beetje teleurgesteld dat ze met verlof was,maar er was een nieuw meisje, Linny,22jaar en een fijn figuurtje en voor een Thaise grote bruine kijkers. Ze leek me leuk dus ik dacht,ok, deze zal ook wel kunnen masseren. We gingen de kamer binnen en ik betaalde ze en kleede me uit en ging op het bed liggen. Ondertussen was Linny een kom water gaan halen en een colaatje. Ze kwam terug binnen en deed in één beweging de zijden sjerp uit zodat ik haar naakte lichaam kon keuren. Mijn lid kreeg direct zin bij het zien van haar prachtig lichaam,stevige kleine borsten en een kaal poesje,echt een plaatje!!

Ze nam een washandje en begon mij voorzichtig te wassen in mijn schaamstreek, mijn pik die zich al gedeeltelijk had opgericht werd goed onder handen genomen, ondertussen glimlachte ze lief. Ze praatte over alles en nog wat. Ik moest op mijn buik gaan liggen en mijn rug,billen en benen werden ook met een washandje verzorgt. Dan pakte ze de fles massage olie en begon mijn nek en rug een beurt te geven.Daarna mijn benen en als die onstrest waren ging ze zich bezighouden met mijn billen. Voor te plagen ging ze af en toe met een vinger door mijn bilspleet waardoor ze mijn gaatje kietelde zowel als de onderkant van mijn balzak. Omdraaien vroeg ze lief wat ik dan ook deed waardoor ze mijn steeds stijvere pik greep met haar hand en een zachte op en neer beweging begon uit te voeren. Die reageerde onmiddelijk en ze bekeek mijn eikel,bukte haar hoofd en zoog hem zachtjes naar binnen. Een zalig gevoel overviel mij terwijl haar tong rond mijn eikel in haar mond speelde. Ze begon mij af te trekken terwijl ze op mijn eikel bleef zuigen,opassen dacht ik,want ik wou niet te snel klaarkomen,want eens je klaarkomt mag je douchen en dan krijg je nog een aftermassage en daar blijft het bij. Maar net voordat ik haar tempo wou doen breken keek ze mij aan en vroeg ofdat ze mij mocht neuken? Wel,dacht ik,dit kan ik nu moeillijk weigeren zodus stemde ik toe en ze ging op me zitten en geleide mijn pik in haar mooi poesje.Ze gaf me een kus op de mond met haar mond dicht. Instinctief duwde ik mij heupen omhoog en zij begon me te berijden. Mijn handen,die tot nu redelijk braafjes waren geweest buiten wat borst verkenning, liet ik gans haar lichaam verkennen. Toen ik haar gezicht bereikte zoog ze op mijn vingers, en toen ik ze eruit trok zei ze lief doch aandringend om er ééntje in haar gaatje te steken wat ze mij geen twee maal hoefde te vragen. Haar gaatje was trouwens nauw maar door de massage olie geen probleem om erin te geraken. Ik stak er een tweede in maar bij een poging om een derde gaf ze me een klets om mijn dijen. Ondertussen wasze mij nog steeds aan het berijden en ik voelde haar natter en natter worden en ze kreunde ook sneller en sneller en plots stopte haar bewegingen en liet ze zich op mij vallen,een diepe zucht ontsnapte tussen haar lippen. Die meid had hier gewoon een orgasme gekregen! Ik kuste haar voorhoofd en ze richte haar hoofd wat op zodat onze lippen elkaar vonden en onze tongen elkaars mond ontdekten.Mijn keiharde pik zat nog in haar en plots ging ze van mij af draaide zich naast mij om zodat haar kontje naast mij was en zij mij kon pijpen wat ze onmiddelijk begon te doen,met haar hand trok ze mij af en haar wangen stonden hol.Lekker man!!! Ik vingerde haar met één hand zowel in haar kontje als poesje,alles was daar kleddernat van haar geil en mijn voorlozing. Ik deed mijn uiterste best om dit zalig gevoel te behouden doch mijn ballen besliste er anders over en stuwde mijn zaad als een kanonsbal door mijn pik naar buiten.

Al schokkend kwam ik klaar en mijn zaad droop uit haar mond lang mijn pik naar beneden. Ze bleef haar handje op en neer bewegen en aan mijn eikel zuigen. Man,ik dacht dat ik ontplofte! Dan hield ze er langzaam mee om keek opzij naar mij,glimlachte haar tanden bloot en vroeg terwijl mijn zaad in slierten tussen haar mond en mijn pik hingen te bengelen ofdat ik het fijn vond. Tja,dat zal wel!!
Ze kuste mijn eikel en likte de slierten af en kwam naast me in mijn armen liggen. Ik zag dat haar ogen nat begonnen te worden en enkele traantjes liepen al over haar wangen. Wat scheelt er vroeg ik en ze begon zich te verontschuldigen voor haar gedrag. Wel ja,wat krijgen we nu dacht ik. Het was inderdaad de eerste keer dat ik een Thai meisje geneukt had in dit salon dus ik was wel een beetje verbaasd over was zich net afgespeeld had maar dat ze zo zou reageren begreep ik niet. Toen vertelde ze mij dat ze dus nooit sex met haar klanten had, ze pijpte zelfs alleen met condoom maar blijkbaar had ik bij haar wat losgeweekt waardoor ze haar regels overboord gooide. Uiteraard zat ik er niet mee in maar zij wel. Tja, wat kan je daar dan aan verhelpen. Na nog een momentje te blijven liggen gingen we samen een douche nemen en ik hield haar stevig in mijn armen om haar toch met een leuk gevoel achter te laten. Ze draaide zich om en we kusten elkaar op de mond zoals be beste minaars. Mijn pik stond ondertussen weer een beetje paraat maar die heeft die dag geen dienst meer moeten doen. na een lichte aftermassage kleede ik me terug aan,gaf haar een dikke pakkerd en ging naar huis. Ondertussen ben ik aan het denken geslagen wat ik zou doen. Terug een afspraak met haar maken of ééntje met Niky, het meisje dat met verlof was...


geishagonzo.nl geishagonzo.nl


Aziatische Tieners online: kies je favoriete aziatische tienermeisje en klik op haar foto om met haar in contact te komen !